Etusivu Esiintyjät Ohjelma Ostaliput
Festarialue Kumppanit Majoitus Talkoolaiseksi Info
Rockkaamo @ Instagram Rockkaamo @ Facebook


Mikäli sinulta löytyy rock-asennetta ja haluat rockata Rockkaamossa, tule Rockkaamon rockkaavaksi talkoolaiseksi. Mehän olemme kaikki sellaisia.

Rockkaamon talkoolaisena olet Rockkaamon ytimessä koko tapahtumaviikonlopun. Talkoopäivinä saat ruuan ja pukeudut Rockkaamo-paitaan. Majoitus järjestyy.

Talkoolaisena teet ennalta sovitut työvuorot ja noudatat yhteisiä sääntöjä. Talkoovuorot jaetaan tasaisesti talkoolaisten kesken, eikä vuorojen pituus päätä huimaa. Hommissa voi olla jopa hauskaa, minkä sivussa työt tulee tehtyä lähes puolivahingossa.

Rakennustiimissä työskentelet festivaalialueen rakennustöissä. Rakennustehtävissä tarvitaan reippautta, ei niinkään kokemusta roudaus- ja rakennustöistä, eikä välttämättä lihaksiakaan. Opastus tehtäviin on jatkuvaa.

Lipuntarkastus / lipunmyynti. Festivaalialueen portilla olet yleisön ensimmäinen elävä kontakti, minkä takia lipuntarkastaja / lipunmyyjä on iloinen asiakaspalvelija. Opastus tehtävään festareiden alla.

Anniskelualueella on monenlaisia tehtäviä, joista suoriutuminen ei vaadita aiempaa kokemusta. Tärkeintä on asiakaspalvelutehtävissä tarvittava reippaus ja iloisuus. Hygienia- ja anniskelupassista sekä rahankäsittelytaidosta on etua.

Siivoustiimi ja kierrätyspisteet ovat kokonaisuuden kannalta pieniä suuria asioita: näiden toimiessa kaikki viihtyvät.

Talkoolaiseksi osallistut lähettämällä henkilötietosi ja sinua kiinnostavan työtehtäväsi osoitteeseen info[at]rockklinikka.fi. Talkoolaiseksi voi hakea niin kauan kuin paikkoja on auki, eli kunnes toisin ilmoitetaan. Jokaiseen tehtävään opastetaan.ROCKKAAMO FESTIVAL

info(at)rockkaamo.com


LIVSFARA RY

www.livsfarary.com
livsfarary(at)gmail.com